Buer Restaurant

Sesong-baserte lokale råvarer

Bak de solide treveggene i restauranten på Buer har det alltid vært hektisk aktivitet. Fra bygget som opprinnelig var en låve serveres det nå norsk gourmetmat i en atmosfære hvor alle føler seg komfortable og velkomne.

Med sine unike smaker er Buer nå satt på kartet som en attraktiv matdestinasjon.

Konsept

Buer serverer mat inspirert av det autentiske nordiske kjøkken, med retter som fremhever de beste lokale råvarer i sesong. Restauranten tilbyr tallerkenretter til lunsj, og hver kveld en 3 – retters meny med vinpakke. Her kan du nyte eksklusive smaker enten du er turkledd eller pyntet til fest.

Våre kokker

Erlend Stueland er hjemme i Odda igjen etter å ha jobbet på den anerkjente Michelin-restauranten Bare i Bergen. Han er nå kjøkkensjef på Buer, og i teamet har han med seg Hans Almeland Seim, også med tidligere erfaring fra Bare restaurant. Begge er svært kvalitetsbevisste og ambisiøse.

Kortreist mat og drikke

Råvarer

Matfilosofien rundt det nordiske kjøkken er en meny bestående av sesongbaserte lokale råvarer som finnes vilt i naturen og holder høy kvalitet. Med unik beliggenhet og nærhet til fjord, fjell, skog og beite er råvarene dagsferske.

Buer Restaurant

Sesongbaserte lokale råvarer

Bak de solide treveggene i restauranten på Buer har det alltid vært hektisk aktivitet. Fra bygget som opprinnelig var en låve serveres det nå norsk gourmetmat i en atmosfære hvor alle føler seg komfortable og velkomne.

Med sine unike smaker er Buer nå satt på
kartet som en attraktiv matdestinasjon.

Konsept

Buer serverer mat inspirert av det autentiske nordiske kjøkken, med retter som fremhever de beste lokale råvarer i sesong. Restauranten tilbyr tallerkenretter til lunsj, og hver kveld en 3 – retters meny med vinpakke. Her kan du nyte eksklusive smaker enten du er turkledd eller pyntet til fest.

Våre kokker

Erlend Stueland er hjemme i Odda igjen etter å ha jobbet på den anerkjente Michelin-restauranten Bare i Bergen. Han er nå kjøkkensjef på Buer, og i teamet har han med seg Hans Almeland Seim, også med tidligere erfaring fra Bare restaurant.

Luft

Kortreist mat og drikke

Råvarer

Matfilosofien rundt det nordiske kjøkken er en meny bestående av sesongbaserte lokale råvarer som finnes vilt i naturen og holder høy kvalitet. Med unik beliggenhet og nærhet til fjord, fjell, skog og beite er råvarene dagsferske.