Champagnesmaking

Smakfull, morsom og lærerik Champagnesmaking for nybegynnere.

SOMMER

19. juni til 17. september

Åpent hver dag fra kl. 10.00- 22.30

KJØKKEN:

Ala-carte lunch hver dag fra kl 13:00-15:30
3-retters middag hver dag fra kl 17.30-19.00

VINTER

1. januar – 18. juni

MIDDAG
Torsdag-lørdag kl 17.30-19.30

SELSKAPER

Hele året

For større selskaper, firmaeventer, julebord eller andre henvendelser, send oss ein mail på post@buer.no på eller ring oss på +47 908 29 841

Hjertelig velkommen til Buer Restaurant

Buer AS  |  Buervegen 330  |  5750 Odda  | +47 908 29 841  | booking@buer.no

SE VEIEN HIT  |  PARKERING & TRANSPORT

Personvern  |  Kjøps- og Bestillingsbetingelser

Foto Øystein Haara
Webdesign av Visual Boost